Jakál Adrienn

Jakál Adrienn

Beszámoló

2019. december 30. - jakáladrienn

81551023_552823142232720_7230551977954902016_n.pngMég októberben javasoltam, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzatot bővítsük ki a képviselők beszámolói kötelezettségével. Nem volt túl népszerű eme javaslatom, mégis úgy gondolom, hogy az embereknek igenis tudniuk kell mit képviselnek, és csinálnak a megválasztott képviselők , ezért ezentúl minden évben közzéteszem az enyémet.

Egy olyan városban, mint Sopron, ahol bőven megvan a Fideszes többség, ellenzéki képviselők szavazatai maximum csak jelképesek lehetnek. Viszont hiszem, hogy felelősségünk nem csak az, hogy a közgyűléseken jó nagy "nem" szavazatokat nyomunk, néha pedig el is mondjuk a véleményünket. Amennyiben ezt a városvezetést egyszer le akarjuk váltani, akkor a felelősségünk kint van az utcán, az emberek között, megmutatni, hogy mi az, ami a háttérben történik, felhívni a figyelmet arra, hogy lehetne máshogy is csinálni, . 

 

 

Ide kattintva érhető el az éves beszámolóm!

A bejegyzés trackback címe:

https://jadrienn.blog.hu/api/trackback/id/tr5115373812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása